Site news

Uudet Moodle-kurssit 2013 ja vanhojen Moodle-alustojen alasajo

 
profilePic
Uudet Moodle-kurssit 2013 ja vanhojen Moodle-alustojen alasajo
by Jarmo Vihmalaakso - Friday, 26 October 2012, 11:42 AM
 

TAMKissa on tällä hetkellä käytössä kolme Moodle-alustaa eli eLearn-Moodle (exPIRAMKin Moodle), moodle.tamk.fi (exTAMKin Moodle) ja uusi Tabula. Kolmen alustan ylläpitäminen ei ole järkevää, kun TAMKissa pärjätään hyvin yhdellä, joten vanhojen Moodle-alustojen alasajo aloitetaan alkuvuodesta 2013 ja jäljelle jää ainoastaan Tabula.


Vanhojen Moodle-alustojen alasajo suoritetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe suoritetaan 3. periodin alkaessa eli tammikuussa 2013. Maanantaista 7.1.2013 lähtien kaikki uudet kurssit perustetaan Tabulaan. moodle.tamk.fi:hin tai eLearn-Moodleen ei enää tämän jälkeen luoda kursseja eikä eLearn-Moodleen voi itse luoda kursseja. Vanhoilla alustoilla jo olevia kursseja voi käyttää normaalisti vielä kevätlukukaudella 2013. Toinen vaihe suoritetaan kesällä 2013. Vanhat Moodlet suljetaan heinäkuun 2013 loppuun mennessä ja syyslukukaudesta lähtien TAMKissa käytetään enää Tabulaa.

Nyt sinun kannattaa siis vähitellen vaihtaa uuteen ja siirtyä Tabulan käyttäjäksi, jos et ole sitä vielä tehnyt.


Opettaja: jos haluat vanhojen kurssiesi opetusmateriaalit Tabulaan, niin sinun kannattaa tilata kurssien siirto meiltä. Voit myös luoda kurssisi itse Tabulaan, mikä on suositeltavaa. Ohjeet ovat luettavissa osoitteessa http://wiki.tamk.fi/x/f5DoAg.  

Lisätiedot: opetusteknologiapalvelut / helpdesk@tamk.fi